Yhdessä kaikki on mahdollista

Poliittinen toiminta on paras tapa vaikuttaa yhteiskuntaamme ja niihin asioihin, jotka muokkaavat meidän arkeamme. Politiikka ei aina ole yksinkertaista, nopeaa tai helppoa, mutta se on sitäkin tärkeämpää. Maailmaa voi muuttaa, siihen tarvitaan vain rohkeita ihmisiä.

Yhdessä

Osallistu piirisi toimintaan

Demarinuoret tarjoaa toimintaa ympäri Suomen. Uudenmaan Demarinuoret järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia paikallisesti esimerkiksi Riihimäellä, Espoossa ja Vantaalla. Tutustu piirimme toimintaan ja tule rohkeasti mukaan porukkaan.

Katso lähin piirisi ›

Tule mukaan tapahtumiimme

Haluaisitko osallistua poliittiseen vai järjestölliseen koulutukseen? Kiinnostaisiko sinua puhua politiikkaa samanhenkisten kavereiden kanssa tai osallistua maailmanlaajuisille sosialidemokraattisille festareille? Demarinuorissa tämä kaikki on mahdollista!

Katso tapahtumat ›

Käynnistä toiminta paikkakunnallasi

Eikö paikkakunnallasi ole Demarinuorten toimintaa? Haluaisitko itse käynnistää toiminnan omalla paikkakunnallasi? Ota yhteyttä Demarinuorten toimistoon, ja me autamme sinut alkuun.

Ota yhteyttä ›

Osallistu keskusteluun somessa

Demarinuoret on aktiivinen Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Toivomme, että tulet keskustelemaan kanssamme ja osallistut somekampanjoihimme. Haasta, debatoi ja väittele. Tykkää, seuraa, retweettaa ja ole aina #rohkeastidemari!