Demarinuorten Tulevaisuuden tekijät liittokokouksessa -koulutus järjestetään 23.-25.2. Nurmijärvellä Kiljavan opistolla. Koulutuksessa pääset tapaamaan muita demarinuoria ympäri Suomen, harjoittelemaan liittarikäytäntöjä esimerkiksi liittokokoussimulaation avulla, keskustelemaan Demarinuorten järjestökulttuurista ja osallistumaan poliittiseen valmisteluun.

Tapahtuma alkaa perjantaina 23.2. ja päättyy sunnuntaina 25.2. Tapahtuman hinta on 40 euroa/osallistuja, ja se sisältää majoituksen, ohjelman, ruokailut sekä matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Matkat koulutukseen tilataan keskitetysti Demarinuorten toimistolta. HUOM! Mikäli haluat ostaa matkasi itse ja laskuttaa ne jälkeenpäin, tulee asiasta sopia erikseen järjestäjän kanssa. Myös omalla ajoneuvolla saapumisesta on sovittava erikseen. Itse ostetut matkat korvataan halvimman julkisen mukaan. Menemme yhdessä Kiljavalle tilausajobussilla Helsingin Rautatieasemalta, bussi lähtee kello 15.

Jos et pääse mukaan heti perjantaina ohjelman alkuun, niin se ei haittaa – mukaan ehtii kyllä! Ota kuitenkin siinä tapauksessa yhteyttä Simo Rissaseen (simo.rissanen@demarinuoret.fi, 050 466 9003).

Ilmoittautuminen täällä!

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 8.2 kello 12. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Alle kolme päivää ennen tapahtumaa peruuttaminen on mahdollista vain sairastodistusta vastaan. Muussa tapauksessa peritään 100%.

Talvileirin matkaliput lähetetään sähköpostilla ja tekstiviestinä ennen matkaa. Osallistujakirje ilmoittautuneille lähetetään maanantaina 19.2.

Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä Simo Rissaselta (simo.rissanen@demarinuoret.fi, 050 466 9003).